Om os

 

Hos familien Nees har der i flere generationer været en stor passion for strik. Siden 2019 har vi lavet strikkeopskrifter, til både børn og voksne. Vi får hele tiden nye idéer, nogle bliver til opskrifter, andre får lov at forblive idéer.

Vi strikker til os selv, vores familie og de små, som der heldigvis kommer flere af. Vi er både farmor, faster, mormor og moster.

Det er fantastisk at være to generationer i KnitbyNees. Vi supplerer og udvikler hinanden, og vi håber på, at vore opskrifter også henvender sig til både ung og gammel.

KnitbyNees holder til på Hedebo. En dejlig landejendom lige midt i naturen med skov, sø og marker. Her mødes vi som familie, vi arbejder i skoven og køkkenhaven, vi strikker og hækler, spiller og hygger,  og det er også her, vores opskrifter bliver til.

Familien består af far mor og 4 børn. Der er lige så mange svigerbørn, og der kommer løbende nye børn til familien.

Vi har altid været vant til at lave meget sammen og det gør vi fortsat både ude og inde.

 

 

knitbynees

Mor Anna

Jeg er født og opvokset med strik. Min mor har altid strikket, og hun har tidligt lært mig alle de grundlæggende teknikker. Strik er og har altid været en vigtig del af garderoben i min familie. Og strik holder. Mine børn har brugt den samme sweater på gymnasiet, som jeg brugte, da jeg gik på gymnasiet.

I perioder har jeg strikket og designet for garnbutikker og nu er jeg så selv i gang med et strikke/design firma sammen med Lea. Jeg er eksperten på strikkeområdet , Lea er også en dygtig strikker, men så kan hun også alt det andet med de digitale medier, webside  og lignende.

Til daglig er jeg selvstændig coach og konsulent, efter at jeg i mange år har arbejdet i folke- , fri-, og efterskole både som lærer og leder.

 

knitbynees

Datter Lea

Jeg bor til dagligt i Aarhus, hvor jeg læser til pædagog på VIA. Jeg har efterhånden strikket i en del år, specielt i mine sabbatår, hoppede der meget lækkert strik af pindene. På billederne fra min barndom er jeg næsten altid i strik, som enten min mormor, min mors faster eller min mor havde strikket.

Stort set hele mit liv har jeg boet på Hedebo. I mit sabbatår har jeg været i Cambodia som volontør, hvor jeg arbejdede med gadebørn. Her var der meget strikketid. Da jeg kom hjem fortsatte strikkeriet,  når jeg havde fri fra vuggestuen, hvor jeg arbejdede. Det var også i denne periode, at jeg begyndte at lægge strik op på min Instagram. Det var faktisk, da jeg valgte at lave KnitbyNees profilen, at tanken om at vi skulle lave et firma sammen virkelig tog fart. Så nu er vi i gang og glæder os begge til at se, hvad fremtiden bringer i KnitbyNees.

 

Firmaoplysninger

KnitbyNees
Haunstrupvej 3
7480 Vildbjerg
CVR: 41252987

Handelsbetingelser & cookiepolitik

handels- og privatlivspolitik
Cookiepolitik

Betalingsmuligheder